Az élethosszig tartó tanulás (LLL- vagyis Life Long Learning) a felgyorsult változó világban elengedhetetlen egy jó szakember számára. A változás nemcsak a generációk változásában, hanem a tudományokban is megjelent. Ami 20-30 éve működött, manapság már nem biztosan hozza meg a várt eredményt. Nem azért, mert a tudás elavult volna, hiszen az állandó, hanem azért, mert a 2000-es évek elmúlt két évtizede alatt megváltozott az emberek alapállapota.

Vegyen részt szakemberképzésünkben és sajátítsa el az új metodikára épülő Baracsy módszert.

A Baracsy-módszer alaptanfolyama a Trénerképzés, óraszáma: 60 óra, nem akkreditált képzés. A Trénerképzés elvégzése Dsmile program megtartására nem jogosít. Azonban a 10 órás gyakorlat elvégzésével Certifikált trénerként Kiscsoportos Dsmile program tartására jogosít sikeres vizsga esetén.

Certifikált trénereink munkáját kapcsolattartással és tanácsadással támogatja a Dsmile program és Edukációs Központ.

A Ráébresztő vizsgálatot Expertjeink végezhetik, amely 10 órás elméleti, sales és gyakorlati képzést biztosít a jelentkezőknek. A ráképzést csak Certifikált programok végezhetik el.


 b zsiraf

b zsiraf

 

Az élethosszig tartó tanulás (LLL- vagyis Life Long Learning) a felgyorsult változó világban elengedhetetlen egy jó szakember számára. A változás nemcsak a generációk változásában, hanem a tudományokban is megjelent. Ami 20-30 éve működött, manapság már nem biztosan hozza meg a várt eredményt. Nem azért, mert a tudás elavult volna, hiszen az állandó, hanem azért, mert a 2000-es évek elmúlt két évtizede alatt megváltozott az emberek alapállapota.

Vegyen részt szakemberképzésünkben és sajátítsa el az új metodikára épülő Baracsy módszert.

A Baracsy-módszer alaptanfolyama a Trénerképzés, óraszáma: 60 óra, nem akkreditált képzés. A Trénerképzés elvégzése Dsmile Tréning megtartására nem jogosít. Azonban a 10 órás gyakorlat elvégzésével Certifikált trénerként Kiscsoportos Dsmile Tréning tartására jogosít sikeres vizsga esetén.

Certifikált trénereink munkáját kapcsolattartással és tanácsadással támogatja a Dsmile Tréning és Edukációs Központ.

A Ráébresztő vizsgálatot Expertjeink végezhetik, amely 10 órás elméleti, sales és gyakorlati képzést biztosít a jelentkezőknek. A ráképzést csak Certifikált trénerek végezhetik el.

Trénerképzés – Alapképzés, I. modul

Díja: 295 000 Ft

Részletes leírás: 

A trénerképzés a járványügyi helyzet függvényében ONLINE formában kerülhet megtartásra!

Tananyag:  A Baracsy-módszer (Dsmile Body Balance program) elméleti háttere, sajátos didaktikai módszere, az alapgyakorlatok megismerése. A képzés része a tréneri kézikönyv elméleti és gyakorlati anyaga. A komplex program gyakorlatai és tematikája; a szájlégzés okainak megszüntetése, testtartásjavítás és a természetes légzési mechanizmusok visszaállítása, az izomegyensúly és az orofaciális myofunkció összefüggései. Komplex logopédiai eljárás, a fogszabályozás, hangképzés, légzés és testtartásjavítás egyik kulcsfontosságú újítása. Elemi mozgás- és hanggyakorlatok. További információk (képzési szerződés, tematika) és a képzés programja a regisztrációt követően érhető el.

Az I.modul elvégzését követően gyakorlati vizsgán kell bemutatni a tanultak ismeretét, amely a II.modul (gyakorlat) megkezdésének feltétele. A II. modul elvégzését követően jeéentkezhet a jelölt Certifikációs vizsgára, amely sikeres vizsgát követően a módszer hivatalos alkalmazására jogosít.(B/2020/000305)

Jelleg: Elmélet és gyakorlati megismerése

Időtartam: 6 nap (60 óra)

A képzés időpontja: 2024.március 26-27-28, április 3-4-5.

Hely foglalás: 25,000 Ft

jelentkezek

Certifikált trénerképzés - II. modul (gyakorlat)

Díja: 155 000 Ft

Részletes leírás: 

A Certifikált trénerképzés - Gyakorlat programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének a módszerrel dolgozni.

Tananyag: I. modul: A Baracsy-módszer (Dsmile Body Balance program) elméleti háttere, sajátos didaktikai módszere, az alapgyakorlatok ismerete. A képzés része a tréneri kézikönyv elméleti és gyakorlati anyaga, A komplex program gyakorlatai és tematikája; a szájlégzés okainak megszüntetése, testtartásjavítás és a természetes légzési mechanizmusok visszaállítása. Ez az innovatív logopédia és fogszabályozás egyik kulcsfontosságú újítása. Elemi mozgás- és hanggyakorlatok ismerete.

Egy gyermekcsoport 10 alkalmas programja, supervisor közreműködésével. A gyakorlaton éles helyzetben alkalmazza a leendő tréner a 6 napos képzésen elsajátított ismereteket. Elsajátíthatja a módszer rendhagyó kommunikációs eszköztárát vezető tréner irányításával. A gyakorlati órákon "team teaching" formában valós időben szerezhet tapasztalatot, a foglalkozások végén összefoglaló elemző jegyzetet kap az adott alkalom történéseiről. A II. modul csak az I. modult követő teljesített Gyakorlati vizsga után végezhető el! További információk (képzési szerződés, tematika) és a képzés programja a regisztrációt követően érhető el. (B/2020/000305)

Jelleg: Elmélet és gyakorlat alkalmazása

Időtartam: 3 hónap alatt megtartott Dsmile kiscsoportos program: 10 foglalkozás (összesen kb 15 óra a ráfordított idővel együtt)

Dátum: 2023. (az I.modul elvégzését követő sikeres vizsgát követően)

jelentkezek

Expert képzés - III. modul

Díja: 80 000 Ft

Részletes leírás: 

Tananyag: Baracsy-módszer (Dsmile program) legfontosabb alappillére; a páciens együttműködési készségének felébresztése. Ahhoz, hogy érdemben tudjunk valakivel együttműködni- akár gyermek, akár serdülő, akár felnőtt az illető- fontosnak tartjuk, hogy értse, mi, miért és hogyan történik vele, ez a Ráébresztő Vizsgálat célja. Az expert képzés során ezeket a szempontokat tanítjuk meg tudás, képesség, attitűd és autonómia kérdéskörben (ennek feltétele minimum 3 db 10 alkalmas program megtartása certifikált trénerként).

Jelleg: alapismeretek oktatása, sales elméleti képzés, gyakorlati képzés

Időtartam: 2 nap (15 óra) + 10 óra gyakorlat

 

jelentkezek

Vizsga

Díja: 20 000 Ft

Részletes leírás: 

A jelölt bemutatja az I. modul elméleti és gyakorlati tudását, a vizsgát követően jelentkezhet gyakorlatra a Dsmile Központban.

Jelleg: Az elsajátított ismeretek bemutatása

Időtartam: 1 óra

jelentkezek

Certifikációs vizsga

Díja: 30 000 Ft

Részletes leírás: 

Tapasztalatok megosztása, dokumentáció (fotókollázsok, fotók elkészítése) bemutatása. Sikeres vizsga esetén Certifikált Dsmile trénerként dolgozhat, a Dsmile Hungary Kft. partnereként.

Jelleg: Az elsajátított ismeretek bemutatása, teszt

Időtartam: 1 óra

jelentkezek

Online konzultáció Trénereknek

A Dsmile program alapvetően személyes műfaj, de lehetőséget teremtett(ünk) az online konzultációra, hogy támogassuk trénereink munkáját.

Előzetes egyeztetés után Zoom-felületen segítünk a gyakorlatok pontosításában, esetmegbeszélés vagy a foglalkozásokon felmerült kérdések tisztázásában.

A konzultációt megelőzően a szükséges dokumentációt kérjük eljuttatni.

Tapasztalatiank azt mutatják, hogy időnként szükség van tudásfrissítésre. (Erre szemináriumok keretében van lehetőség). Az egyedi felvetések, kérdések és ismétlések azonban személyes Zoom-konzultácón is megoldhatók.

Előzetes egyeztetés után Zoom-felületen segítünk a gyakorlatok pontosításában, esetmegbeszélés vagy a foglalkozásokon felmerült kérdések tisztázásában.

A konzultációt megelőzően a szükséges dokumentációt kérjük eljuttatni...

Konzultáció díja: 25,000 Ft (max.90 perc)

Dsmile alapok-Előkészítő tanfolyam

Előkészítő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének professzionális szinten, certifikált Dsmile trénerként dolgozni, de szívesen megismerkednének az szemlélettel, "csipegetnének" az elhangzottakból. (Akár gyermekét nevelő szülő, akár gyermekekkel foglalkozó szakember).(B/2020/000305)

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a Dsmile Body Balance program szemléletével, tudományos hátterével és alapjaival. Esettanulmányok bemutatása mellett a Ráébresztő vizsgálat jelentősebb elemeit is bemutatjuk, de lehetőséget biztosítunk néhány gyakorlat megismerésére is.

A tanfolyam elvégzése nem jogosít fel a Dsmile program oktatására, azonban a  későbbiekben a Dsmile Trénerképzésre kedvezményes lehetőséget biztosít (részben beszámításra kerül). 

A tanfolyam időtartama: 2 nap, 20 óra

A tanfolyam díja: 97,000 Ft

maximális létszám: 7 fő (helyfoglalás a tanfolyam díjának 20%-a)

Tanfolyam időpontja: 2024.02.27-28.

Jelentkezési határidő: 2024.02.15. 

Jelentkezés

 5-7 évesek Programja, a szülők programja

 

 

 

oktatoink

letoltes 1