Pap Anita Réka

Eredeti végzettségem művelődésszevező és kereskedelmi szakközgazdász. Sok minden érdekel ezért autodidakta módon állandóan fejlesztem magam. A Dsmile szerelem első hallásra, azóta hogy Gabit először hallottam erről beszélni, egy énekiskola keretein belül. Akkor még elsősorban magam miatt érdekelt.

Elmentem egy Ráébresztő vizsgálatra mert rengeteg olyan tünetem volt amikkel évek óta együtt éltem de nem találtam rá megoldást; fájt a derekam, allergiás voltam, tipikus szájlégző. Feszes volt az állam, a nyakam, ezáltal az énekhangom sem úgy szólt ,ahogy kellett volna. A vizsgálat során szembesültem azzal, hogy az izomegyensúlyom kibillent. 

Befészkelte magát a fejembe, hogy van megoldás. Egyre többször látogattam a honlapot és olvasgattam a Baracsy-módszerről.

Majdnem másfél év telt el mire eljutottam…a trénerképzésre! Igen, számomra is meglepő volt de annyira megtetszett, hogy szinte nem tudtam kiverni a fejemből, így elhatároztam, tréner leszek... És sikerült! A szerelem azóta is tart ! 

Jelenleg Gyógypedagógiai asszisztens képzésre járok  és terveim között szerepel a Gyógypedagógia logopédia szak elvégzése is.